Trusted Supply Chain agency

Sodisoft consulting is opgericht in 2007 om de door mij verworven internationale expertise in de verschillende facetten van Supply Chain Management niet enkel tot zijn recht te laten komen bij de multinationale bedrijven maar deze ook in het bijzonder toegankelijk te maken voor de KMO’s in deze wereld.

Dit ook omdat de KMO’s van vandaag in veel gevallen de basis “installed supplier base” van de multinationale bedrijven vormen en leveren dus een zeer belangrijke bijdrage aan hun succes.

Met deze waaier van expertise kunnen we hen een op maat gemaakte ondersteuning verlenen bij de realisaties van projecten die van essentieel belang zijn om hun positie in een sterk concurrentiële en snel veranderende markt te kunnen versterken en garanderen.

De expertise laat zich ook veelal vertalen in het verlenen van een tijdelijke ondersteuning, beter gekend als Interim en/of Project management, meestal ingezet bij het doorvoeren van noodzakelijke en omvangrijke operationele proces vernieuwingen in uw organisatie of om een overbruggingsperiode te kunnen inlassen door het onverwacht vertrek of wegvallen van een belangrijke medewerker.

Effectieve uitvoering en implementatie

Buiten deze ondersteuning en bij het opstellen van een plan van aanpak spreekt het uiteraard voor zichzelf dat U ook een beroep op ons kan doen voor de effectieve uitvoering en implementatie alsook het coachen/begeleiden van uw operationele teams.

Waarmee kan ik u helpen?

Onze expertise beperkt zich niet tot een bepaalde markt sector nog tot een specifiek onderdeel van een Supply Chain en kunnen u dus ondersteunen op bijna alle gebieden. Laten we kennis maken!

Willem Teitsma
Managing Partner

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Verzenden

    We work for