Over ons

Sodisoft Consulting is een groep van Senior professionals met internationale expertise in elk onderdeel van de Supply Chain en dit onafhankelijk van de markt sector of industrie waarin Uw bedrijf actief is.

Deze expertise laat zich veelal vertalen in het verlenen van tijdelijke ondersteuning, beter gekend als Interim en/of Project Management, meestal ingezet bij het doorvoeren van noodzakelijke en ingewikkelde operationele proces vernieuwingen in Uw organisatie of door het plots wegvallen van een belangrijke medewerker.

Daarnaast kan men ook beroep doen op onze organisatie voor het uitvoeren van een korte operationele audit, beter gekend onder de naam “Quick Scan”, alsook bij het opstellen van een plan van aanpak voor de doorvoering van de nodige optimalisatie van de bedrijfsprocessen en productieprocessen.

Buiten de ondersteuning bij het opstellen van een plan van aanpak spreekt het uiteraard voor zichzelf dat U ook een beroep op ons kan doen voor de effectieve uitvoering en implementatie alsook het coachen/begeleiden van uw operationele teams.
contact-buttons-Willem-Teitsma-Sodisoft